Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productennatriumbisulfaat

De Behandeling van het het Zwembadwater van het natriumbisulfaat, de Formule NaHSO4 van het Natriumbisulfaat

De Behandeling van het het Zwembadwater van het natriumbisulfaat, de Formule NaHSO4 van het Natriumbisulfaat

  • Sodium Bisulfate Swimming Pool Water Treatment , Sodium Bisulphate Formula NaHSO4
  • Sodium Bisulfate Swimming Pool Water Treatment , Sodium Bisulphate Formula NaHSO4
  • Sodium Bisulfate Swimming Pool Water Treatment , Sodium Bisulphate Formula NaHSO4
 • Sodium Bisulfate Swimming Pool Water Treatment , Sodium Bisulphate Formula NaHSO4

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hebei
  Merknaam: Kemsky/oem
  Certificering: ISO 9001,SGS
  Modelnummer: voor de waterstofsulfaat van het zwembadennatrium

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 metrische ton
  Prijs: usd 300-500 per ton
  Verpakking Details: 25 kg zak, 1000 kg grote zak
  Levertijd: 5-8 dagen
  Betalingscondities: T / T, L / C
  Levering vermogen: 3000 ton per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  naam: voor de waterstofsulfaat van het zwembadennatrium Andere Naam: voor het bisulfaat van het zwembadennatrium
  mocular: NaHSO4 Rang: industrie
  Houdbaarheidsperiode: 700 maanden van dagen/24 Toepassing: Hulp

  Natriumbisulfaat (Natriumbisulfaat)

   

  Toepassingen voor Natriumbisulfaat: Het droge Zuur

   

   

  SBS is inbegrepen in de klasse van chemische die samenstellingen als zure zouten wordt bekend. Tijdens zijn productie, behoudt SBS één van de waterstofionen van een grondstof, zwavelzuur, daardoor gevend het zuurrijke eigenschappen. Het is deze zure kwaliteit die SBS als algemeen goederenzuur voor industrieel gebruik classificeert. Tegelijkertijd, is het een specialiteitzuur in sommige toepassingen wegens zijn zuiverheidskenmerken. Deze kleine bolvormige witte parel is gemakkelijk oplosbaar in water en over het algemeen gebruikt om pH in de meeste toepassingen aan te passen.

  Zwembadchemisch product

  SBS wordt gebruikt voor pH vermindering van zwembaden en kuuroorden. SBS is het veiligste product voor huis en institutionele pools en kuuroorden te gebruiken. Gewoonlijk, 1-2 pond. toegepast in 10.000 gallon zal een pool voldoende pH verminderen. Als na één of twee uren pH boven 7,8 is, herhaal de behandeling tot pH tussen het pakket SBS van 7,2 en 7,6 zwembadrepackers in 1-10 pond-pakketten is.

  Metaal het Eindigen

  SBS is de belangrijkste component in droge zure badformuleringen voor metaal het schoonmaken. De algemene formule voor de meeste zuurrijke baden omvat: zouten van fluoriden (5-10%), SBS (90-95%) plus een capillair-actieve stof. De concentratie is over het algemeen 4 oz. aan 3 pond. per gallon water. Bij temperaturen tot 170°F., zal dit bad staal, koper, messing, zink, aluminium, nikkel, magnesium, titanium en roestvrij staal schoonmaken. Het typische gebruik is voor het inleggen, schaalverwijdering, roestverwijdering en het etsen.

  Hulp

  Beschermt landbouwnevelchemische producten tegen productverlies toe te schrijven aan alkalische hydrolyse in neveloplossingen. De doeltreffendheid van een aantal landbouwpesticiden is zeer verminderd wanneer bijzonder goed toegevoegd aan water met de hoge werken van pH SBS met glyphosate herbiciden om hun doeltreffendheid te verbeteren. De verzuring met SBS wordt geadviseerd als alternatief voor ammoniumsulfaat voor gebruik met vele herbiciden.

  Waterbehandeling

  SBS wordt gebruikt als ontkalker in boilers, koeltorens, en waterlijnen. SBS maakt en past pH schoon aan. Als er een behoefte aan aftakkingsbehandeling van een alkalische substantie is, wordt SBS geadviseerd.

  Concrete Was uit

  Vermindert uit alkaliteit in „was“ vijvers door concrete uit schone die vrachtwagen worden gevormd. Zijn de gebieds concrete bedrijven potentiële verdelersklanten. Kunnen de technische de dienstvertegenwoordigers van Co. jones-Hamilton pH aanpassingen adviseren.

  Leer het Looien

  SBS doet dienst als meer acidifier in leersamenstellingen wanneer gebruikt in combinatie met quebachotannine. SBS wordt gecombineerd met vullers en andere chemische producten die huiden te verzuren voor schoen enig leer worden gebruikt.

  Chemische Pleister

  SBS verzuurt een pleisterformulering om een tijdelijke verbinding te vormen terwijl het construeren van ondergrondse tunnels. SBS wordt gecombineerd met aluminiumsulfaat, magnesiumsulfaat, en andere vullers als droge samenstelling. Deze samenstelling wordt dan gezet in een wateroplossing en met vloeibaar natriumsilicaat voor het bespuiten op tunnelmuren gecombineerd. Meer SBS voegde, sneller de geltijd van de pleisterformulering toe.

  Verzet me Behandelings tegen Poeder

  SBS kan als component in samenstellingen worden gebruikt om waterige en semi-waterige photoresistant afbijtmiddelen en ontwikkelaars te behandelen. De producten neutraliseren de alkaliteit van het afbijtmiddel, coaguleert gestript verzetten tegenzich, verhardt de deeltjes, en als buffer optreedt voor de behandelde oplossing aan kwijt te schelden pH.

  Schoonmakende Samenstellingen

  SBS is het meer acidifier en schoonmakende ingrediënt in vele samenstellingen. Wegens zijn verenigbare deeltjesgrootte, is SBS compatibel met de meeste formules. Het is gebruikt in formules voor het schoonmaken van cement, spoorwegauto's, messing, toiletten, douches, en metalen. De contractverpakkers die hun eigen merknaamproducten en die produceren die voor belangrijke bedrijven opnieuw verpakken zijn kandidaten voor SBS. SBS is de belangrijkste component in de meeste droge kom schonere formuleringen. Een typische formulering van de V.S. bestaat in gewicht uit 64-70% SBS met zout, sodaas, capillair-actieve stof en een kleurstof. Deze reinigingsmachines zijn zeer populair voor hard watergebieden die ijzerstortingen produceren.

  Sanering Acidifier

  SBS neutraliseert alkalische gronden voor bouwprojecten. SBS is gebruikt als direct additief aan grond om pH aan een neutraal of aanvaardbaar niveau aan te passen alvorens de bouwvergunningen worden goedgekeurd. In dit gebruik is SBS over het algemeen bewerkt in de grond naar rato van 16.000 tot 24.000 pond. per acre afhankelijk van grondtype. Het bewerken de diepte is 12 duim. Deze toepassing vermindert pH door een factor van 2 (bijvoorbeeld: van pH van 8,5 tot 6,5). Het wordt geadviseerd om droge SBS, schijf binnen uit te spreiden het en te irrigeren.

  Boileraftapping

  SBS neutraliseert het water van de boileraftapping vóór lossing in stadsriolen. Het geconcentreerde boilerwater bevat schaal, minerale stortingen, en sporen van alkalische chemische producten met gemiddelde pH van 11. Meng een oplossing van 5010% SBS in water en meet het aan het het behandelen systeem om water pH tot een waaier van 6-9 voor lossing te verminderen.

  Sulfamic Zuurvervanging

  SBS is een populair substituut in veel situaties voor sulfamic zuur, omdat het kost minder en in de Verenigde Staten geproduceerd. Sommige gebruik omvat: het ontkalken oplossingen, waterbehandeling, samenstellend en de meeste lage pH vereisten.

  Als u vragen hebt of hulp met nieuwe ideeën nodig hebt, moet ons technisch personeel hier u dienen

  Verpakkingsdetails:

  Het natriumbisulfaat zal in de geweven zak van N.W25kg plastiek binnen PE voering of Kraftpapier-document zak binnen PE voering, of de jumbozak van 500kg/1000kg/1100kg/1200kg worden ingepakt.

  20MT-25MT zal in de container van 1*20 ' worden geladen fcl.

  Opslag:

  Het natriumbisulfaat zou in koele, droge en geventileerde opslag moeten worden opgeslagen, brand en hitte vermijden. verhinder direct zonlicht, verzegeld pakket, Geen gemengd met natriumhypochloriet, door schone auto moeten worden vervoerd, met het behandelen van kwestie, zou vermijd regenend

   

  Specificaties:

   
  Gebruik:

  Natrium Bisu

  lfate wordt als PH gebruikt die agent wijzigen om vitriool te vervangen, en als detergens voor ceramisch gebruikt, marmeren en toilet, of als voorbehandelingsagent voor zure was en platerendeklaag gebruikt. Het wordt ook toegepast in het bleken van agent, leer, die helper verven

   

   

  Norm: HG/T4516-2013

  Testpunt Standaardverzoek. Resultaat Conclusie
  Verschijning Wit korrelig of kristallijn poeder Gekwalificeerd Pas
  Inhoud (NaHSO4%) ≥98% 98.07% Pas
  Ijzer (Fe) % ≤0.07% 0,042% Pas
  Niet in water oplosbare Matter% ≤0.1% 0,038% Pas
   

   

  Chemisch product en Fysische eigenschappen:

  Product: Natriumbisulfaat (Natriumbisulfaat)

  Moleculaire formule: NaHSO4

  Moleculaire Wight: 120.05

  H.S CODE: 2833190000

  CAS-Aantal: 7681-38-1

  EINECS NR.: 231-665-7

   

  Natriumbisulfaat:

  • Is verklaarde ISO 9002.
  • Ontmoet de Codex van Voedselchemische producten, 5de uitgavenspecificaties.
  • Is geclassificeerd niet gevaarlijk door de Dienst van Vervoer.
  •  

  De Behandeling van het het Zwembadwater van het natriumbisulfaat, de Formule NaHSO4 van het Natriumbisulfaat

  Verschijning: Het natriumbisulfaat is witte monoclien kristalpoeder of korrelig. De relatieve dichtheid is 1,49. Het is zeer gemakkelijk om in water en minder op te lossen in alcohol op te lossen. Het zal wanneer het verwarmen ontbinden. Het is gemakkelijk om worden geoxydeerd of zwaveldioxyde te verliezen.

   

  Industrie die Natriumbisulfaat (SBS) gebruiken

  • Chemische Verdelers
  • Metaal het Behandelen
  • Zwembad
  • Chemische Productie
  • Schoonmakende Samenstellingen
  • Landbouw
  • Waterbehandeling

   

   

  Contactgegevens
  NINGBO SOURCECHEM CO.,LTD

  Contactpersoon: Ms.xie

  Tel.: +8613975090964

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten