Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productennatriumbisulfaat

Efficiënte van het het Bisulfaat Zwembad van het Chloreringsnatrium Chemische Verminderende PH China fabrikant

Efficiënte van het het Bisulfaat Zwembad van het Chloreringsnatrium Chemische Verminderende PH China fabrikant

  • Effective Chlorination Sodium Bisulphate Swimming Pool Chemical Lowering PH China manufacturer
  • Effective Chlorination Sodium Bisulphate Swimming Pool Chemical Lowering PH China manufacturer
  • Effective Chlorination Sodium Bisulphate Swimming Pool Chemical Lowering PH China manufacturer
 • Effective Chlorination Sodium Bisulphate Swimming Pool Chemical Lowering PH China manufacturer

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hebei
  Merknaam: Kemsky/oem
  Certificering: ISO 9001,SGS
  Modelnummer: het Chemische product van het het sulfaat Zwembad van de natriumwaterstof

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 metrische ton
  Prijs: usd 300-500 per ton
  Verpakking Details: 25 kg zak, 1000 kg grote zak
  Levertijd: 5-8 dagen
  Betalingscondities: T / T, L / C
  Levering vermogen: 3000 ton per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  naam: lagere het sulfaat van de natriumwaterstof pH van water Andere Naam: lager natriumbisulfaat pH van water
  Korte naam: SBS Situatie: poeder of korrelig wit kristal
  Rang: de rang van technologie en van de industrie, eerste rang certificaat: REACH

  Natriumbisulfaat (Natriumbisulfaat)

   

  Gebruik:

  Natrium Bisu

  lfate als PH gebruikt die wordt agent wijzigen om vitriool te vervangen, en als detergens voor ceramisch gebruikt, marmeren en toilet, of als voorbehandelingsagent voor zure was en platerendeklaag gebruikt. Het wordt ook toegepast in het bleken van agent, leer, die helper verven

   

  Verpakkingsdetails:

  Het natriumbisulfaat zal in de geweven zak van N.W25kg plastiek binnen PE voering of Kraftpapier-document zak binnen PE voering, of de jumbozak van 500kg/1000kg/1100kg/1200kg worden ingepakt.

  20MT-25MT zal in de container van 1*20 ' worden geladen fcl.

  Opslag:

  Het natriumbisulfaat zou in koele, droge en geventileerde opslag moeten worden opgeslagen, brand en hitte vermijden. verhinder direct zonlicht, verzegeld pakket, Geen gemengd met natriumhypochloriet, door schone auto moeten worden vervoerd, met het behandelen van kwestie, zou vermijd regenend

   

  Specificaties:

  Norm: HG/T4516-2013

  Testpunt Standaardverzoek. Resultaat Conclusie
  Verschijning Wit korrelig of kristallijn poeder Gekwalificeerd Pas
  Inhoud (NaHSO4%) ≥98% 98.07% Pas
  Ijzer (Fe) % ≤0.07% 0,042% Pas
  Niet in water oplosbare Matter% ≤0.1% 0,038% Pas
   

   

  Chemisch product en Fysische eigenschappen:

  Product: Natriumbisulfaat (Natriumbisulfaat)

  Moleculaire formule: NaHSO4

  Moleculaire Wight: 120.05

  H.S CODE: 2833190000

  CAS-Aantal: 7681-38-1

  EINECS NR.: 231-665-7

   

  Natriumbisulfaat:

  • Is verklaarde ISO 9002.
  • Ontmoet de Codex van Voedselchemische producten, 5de uitgavenspecificaties.
  • Is geclassificeerd niet gevaarlijk door de Dienst van Vervoer.
  •  

   

  Verschijning: Het natriumbisulfaat is witte monoclien kristalpoeder of korrelig. De relatieve dichtheid is 1,49. Het is zeer gemakkelijk om in water en minder op te lossen in alcohol op te lossen. Het zal wanneer het verwarmen ontbinden. Het is gemakkelijk om worden geoxydeerd of zwaveldioxyde te verliezen.

   

  Industrie die Natriumbisulfaat (SBS) gebruiken

  • Chemische Verdelers
  • Metaal het Behandelen
  • Zwembad
  • Chemische Productie
  • Schoonmakende Samenstellingen
  • Landbouw
  • Waterbehandeling

   

  Toepassingen voor Natriumbisulfaat: Het droge Zuur

   

   

  SBS is inbegrepen in de klasse van chemische samenstellingen die als zure zouten wordt bekend. Tijdens zijn productie, behoudt SBS één van de waterstofionen van een grondstof, zwavelzuur, daardoor gevend het zuurrijke eigenschappen. Het is deze zure kwaliteit die SBS als algemeen goederenzuur voor industrieel gebruik classificeert. Tegelijkertijd, is het een specialiteitzuur in sommige toepassingen wegens zijn zuiverheidskenmerken. Deze kleine bolvormige witte parel is gemakkelijk oplosbaar in water en over het algemeen gebruikt om pH in de meeste toepassingen aan te passen.

  Zwembadchemisch product

  SBS wordt gebruikt voor pH vermindering van zwembaden en kuuroorden. SBS is het veiligste product voor huis en institutionele pools en kuuroorden te gebruiken. Gewoonlijk, 1-2 pond. toegepast in 10.000 gallon zal een pool voldoende pH verminderen. Als na één of twee uren pH boven 7,8 is, herhaal de behandeling tot pH tussen het pakket SBS van 7,2 en 7,6 zwembadrepackers in 1-10 pond-pakketten is.

  Metaal het Eindigen

  SBS is de belangrijkste component in droge zure badformuleringen voor metaal het schoonmaken. De algemene formule voor de meeste zuurrijke baden omvat: zouten van fluoriden (5-10%), SBS (90-95%) plus een capillair-actieve stof. De concentratie is over het algemeen 4 oz. aan 3 pond. per gallon water. Bij temperaturen tot 170°F., zal dit bad staal, koper, messing, zink, aluminium, nikkel, magnesium, titanium en roestvrij staal schoonmaken. Het typische gebruik is voor het inleggen, schaalverwijdering, roestverwijdering en het etsen.

  Hulp

  Beschermt landbouwnevelchemische producten tegen productverlies toe te schrijven aan alkalische hydrolyse in neveloplossingen. De doeltreffendheid van een aantal landbouwpesticiden is zeer verminderd wanneer bijzonder goed toegevoegd aan water met de hoge werken van pH SBS met glyphosate herbiciden om hun doeltreffendheid te verbeteren. De verzuring met SBS wordt geadviseerd als alternatief voor ammoniumsulfaat voor gebruik met vele herbiciden.

  Waterbehandeling

  SBS wordt gebruikt als ontkalker in boilers, koeltorens, en waterlijnen. SBS maakt en past pH schoon aan. Als er een behoefte aan aftakkingsbehandeling van een alkalische substantie is, wordt SBS geadviseerd.

  Concrete Was uit

  Vermindert uit alkaliteit in „was“ vijvers die door concrete uit schone vrachtwagen worden gevormd. Zijn de gebieds concrete bedrijven potentiële verdelersklanten. Kunnen de technische de dienstvertegenwoordigers van Co. jones-Hamilton pH aanpassingen adviseren.

  Leer het Looien

  SBS doet dienst als meer acidifier in leersamenstellingen wanneer gebruikt in combinatie met quebachotannine. SBS wordt gecombineerd met vullers en andere chemische producten om huiden te verzuren die voor schoen enig leer worden gebruikt.

  Chemische Pleister

  SBS verzuurt een pleisterformulering om een tijdelijke verbinding te vormen terwijl het construeren van ondergrondse tunnels. SBS wordt gecombineerd met aluminiumsulfaat, magnesiumsulfaat, en andere vullers als droge samenstelling. Deze samenstelling wordt dan gezet in een wateroplossing en met vloeibaar natriumsilicaat voor het bespuiten op tunnelmuren gecombineerd. Meer SBS voegde, sneller de geltijd van de pleisterformulering toe.

  Verzet me Behandelings tegen Poeder

  SBS kan als component in samenstellingen worden gebruikt om waterige en semi-waterige photoresistant afbijtmiddelen en ontwikkelaars te behandelen. De producten neutraliseren de alkaliteit van het afbijtmiddel, coaguleert gestript verzetten tegenzich, verhardt de deeltjes, en als buffer optreedt voor de behandelde oplossing aan kwijt te schelden pH.

  Schoonmakende Samenstellingen

  SBS is het meer acidifier en schoonmakende ingrediënt in vele samenstellingen. Wegens zijn verenigbare deeltjesgrootte, is SBS compatibel met de meeste formules. Het is gebruikt in formules voor het schoonmaken van cement, spoorwegauto's, messing, toiletten, douches, en metalen. De contractverpakkers die hun eigen merknaamproducten en die produceren die voor belangrijke bedrijven opnieuw verpakken zijn kandidaten voor SBS. SBS is de belangrijkste component in de meeste droge kom schonere formuleringen. Een typische formulering van de V.S. bestaat in gewicht uit 64-70% SBS met zout, sodaas, capillair-actieve stof en een kleurstof. Deze reinigingsmachines zijn zeer populair voor hard watergebieden die ijzerstortingen produceren.

  Sanering Acidifier

  SBS neutraliseert alkalische gronden voor bouwprojecten. SBS is gebruikt als direct additief aan grond om pH aan een neutraal of aanvaardbaar niveau aan te passen alvorens de bouwvergunningen worden goedgekeurd. In dit gebruik is SBS over het algemeen bewerkt in de grond naar rato van 16.000 tot 24.000 pond. per acre afhankelijk van grondtype. Het bewerken de diepte is 12 duim. Deze toepassing vermindert pH door een factor van 2 (bijvoorbeeld: van pH van 8,5 tot 6,5). Het wordt geadviseerd om droge SBS, schijf binnen uit te spreiden het en te irrigeren.

  Boileraftapping

  SBS neutraliseert het water van de boileraftapping vóór lossing in stadsriolen. Het geconcentreerde boilerwater bevat schaal, minerale stortingen, en sporen van alkalische chemische producten met gemiddelde pH van 11. Meng een oplossing van 5010% SBS in water en meet het aan het het behandelen systeem om water pH tot een waaier van 6-9 voor lossing te verminderen.

  Sulfamic Zuurvervanging

  SBS is een populair substituut in veel situaties voor sulfamic zuur, omdat het kost minder en in de Verenigde Staten geproduceerd. Sommige gebruik omvat: het ontkalken oplossingen, waterbehandeling, samenstellend en de meeste lage pH vereisten.

  Als u vragen hebt of hulp met nieuwe ideeën nodig hebt, moet ons technisch personeel hier u dienen. 

   

  Efficiënte van het het Bisulfaat Zwembad van het Chloreringsnatrium Chemische Verminderende PH China fabrikant

   

  Contactgegevens
  NINGBO SOURCECHEM CO.,LTD

  Contactpersoon: Ms.xie

  Tel.: +8613975090964

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten