Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productennatrium metabisulfite bewaarmiddel

Van het Natriummetabisulfite van voedselindstry SMBS de Bewarende 98% Zuiverheid Na2S2O5 van het het Poederfruit

Van het Natriummetabisulfite van voedselindstry SMBS de Bewarende 98% Zuiverheid Na2S2O5 van het het Poederfruit

  • Food Indstry SMBS Sodium Metabisulfite Powder Fruit Preservative 98% Purity Na2S2O5
  • Food Indstry SMBS Sodium Metabisulfite Powder Fruit Preservative 98% Purity Na2S2O5
  • Food Indstry SMBS Sodium Metabisulfite Powder Fruit Preservative 98% Purity Na2S2O5
 • Food Indstry SMBS Sodium Metabisulfite Powder Fruit Preservative 98% Purity Na2S2O5

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hunan
  Merknaam: Kemsky
  Certificering: ISO 9001,sgs
  Modelnummer: smbs - p1

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 metrische ton
  Prijs: usd 300 per metric ton
  Verpakking Details: 25 kg zak, 1000 kg grote zak
  Levertijd: 5-8 dagen
  Betalingscondities: T / T, L / C
  Levering vermogen: 3000 ton per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  naam: Het Bisulfietbewaarmiddel van natriummeta Andere Naam: bewarend natriumpyrosulfiet
  apperance: Wit kristallijn poeder Rang: Voedselrang
  verpakking: document zak of zonodig mocular: Na2S2O5 97%

  het bewaarmiddel van het natrium metabisulfite voedsel voor de voedselindustrie

   

   

  Industriële rang:

  1.Mordant van druk en het verven;

  2.Dechlorinate van textiel na bleken;

  3.Sulphonated agent en reductiemiddel van de chemische industrie en apotheek;

  4.Bleach van papierpulp, bamboe en houtbleekmiddel ofstapk; Behandelingsagent van afvalwater;

  5.Rubber hard makende agent

  6.Perfume de industrie wordt gediend als aldehyde van het koolwaterstofparfum

  7.The het huidenberoep stelt doen tewerk ruien dosis en de plooibare dosis en wearproof de dosis 8.The maken de industrie gevoelig worden gediend als reductant ontwikkelstof en bescherming van etc. het bevestigen van baddosis; behandeling van afvalwater.

  wij zijn fabrikant van Natrium metabisulfite en zeker hebben wij beste prijs met goede kwaliteit.

  Wij voeren etc. uit producten naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Afrika, Korea, Japan, India, Pakistan. Elk volume van de jaaruitvoer is meer dan 70000MT.

  Om het even welke vragen, Pls contacteren me

   

  na2s2o5 is moleculaire formule van natriummetabisulfiet. De chemische eigenschappen van het natriummetabisulfiet als volgt:


  na2s2o5

  Cas Nr 7681-57-4
  Synoniemen E223; fertisilo; Natrium disulphite; Natrium pyrosulfit; Natrium dissulfite; Sodiummetabisufite; Natriumpyrosulfiet; Natriumpyrosulfiet; Disodium disulphite; disodiumpyrosulphite
  CBNumber CB9854280
  Molecuulgewicht 190.11
  Smeltpunt 150 °C
  Dichtheid 1.48
  Opslagvoorwaarde Opslag bij rechts.
  Oplosbaarheid 540 g/L (20°C)
  Wateroplosbaarheid 540 g/L (20 ºC)
  Merck 14,8638
  Stabiliteit Stabiel. Onverenigbaar met sterke oxyderende agenten, sterke zuren. Het contact met sterke zuren geeft een giftig gas vrij. Mag gevoelige vochtigheid en lucht zijn.
  De chemische informatie van EPA Disulfurous zuur, disodium zout (7681-57-4)
  RTECS Nr UX8225000
   

   

   

  Het Voedselrang van natriummetabisulfite
  Toepassing van natrium metabisulfite in de voedselindustrie
  Het natrium Metabisulfite wordt wijd gebruikt in de voedselindustrie. Naast blekeneffect, bezit het Natrium Metabisulfite ook de volgende functies:

  1) Het natrium Metabisulfite in voedsel heeft anti-bruint gevolgen. Het enzymatische bruinen komt vaak in fruit, aardappelvoedsel voor. Het natrium Metabisulfite is een soort verminderende agent, heeft een sterk remmend effect op de polyphenol oxydaseactiviteit. 0,0001% van zwaveldioxyde kan 20% van de enzymactiviteit verminderen, kan 0,001% van zwaveldioxyde de enzymactiviteit volledig remmen en kan het enzymatische bruinen verhinderen; Bovendien kan zuurstof in voedselorganisatie verbruiken en heeft desoxydatieeffect. Voorts kunnen het sulfiet en de glucose toevoegingswerking hebben, glucose en aminozuren in van de de reactiesuiker van de voedselammoniak verhinderen de ammoniakreactie, om de functie te bezitten van anti-bruint.

   

  2) Het natrium Metabisulfite in voedsel heeft antiseptisch effect. Het natrium Metabisulfite kan de rol van zuurrijk bewaarmiddel spelen, wordt het undissociated zwavelachtige zuur overwogen het gist, vormen en bacteriën kan verbieden. De remming van undissociated zwavelachtig zuur voor dubbelpuntbacil is 1000 keer sterker dan Waterstofsulfiet, 100 tot 500 keer sterker dan biergist, 100 keer sterker dan bladvorm. Het zwaveldioxyde in het zuur heeft de krachtigste antimicro-organismegevolgen.

   

  3) Het natrium Metabisulfite in voedsel heeft machineeffect losmaken, kan het Natrium Metabisulfite worden gebruikt aangezien de constituent van machine losmaakt.

   

  4) Het natrium Metabisulfite in voedsel heeft het effect van de oxydatieweerstand. Het natrium Metabisulfite heeft distinctief weerstandseffect. Het zwavelachtige zuur is sterke verminderende agent, kan het de zuurstof in organisatie van vruchten verbruiken en de groenten, de activiteit van remmen remmen de activiteit van het oxyderen van enzym, is het efficiënt om oxydatie en het breken van vitamine C in vruchten en groenten te verhinderen.

   

  De gevolgen van Metabisulfite van het mechanismenatrium: Decolorizers kan in twee types door zijn functie worden verdeeld: oxydatietype blekenagent & het verminderen van de agent van het typebleken. Het natrium Metabisulfite behoort tot het verminderen van de agent van het typebleken.

  De gevolgen die van natriummetabisulfite functie decoloring door pigment verminderende actie, om het doel van bleken te bereiken. De kleuren van de meeste natuurlijke producten worden veroorzaakt door chromophore zijn molecules bevat. Elk van chromophore bevat onverzadigde bood, van de de agentenversie van het verminderingsbleken de waterstofatomen, kan het onverzadigde bood in chromophore maken enige band worden, zodat verliezen de natuurlijke producten kleur. Het bruinen van sommige voedsel wordt veroorzaakt door van ijzerion te bestaan, de agenten van het verminderingsbleken kan toevoegen ijzerion maken het ion van het twee valentieijzer worden, verhindert het bruinen van voedsel.

   

  De gevolgen die van natriummetabisulfite functie langzaam verdwijnen door toevoegingsreactie van sulfiet. Om het doel van bleken te bereiken. Het natrium Metabisulfite kan glycosiden en koolhydraten contacteren om toevoegingsreactie te maken te bleken en langzaam te verdwijnen. Deze actie is omkeerbaar, kan het zwavelachtige zuur door het verwarmen of zure behandeling worden verwijderd, om anthocyanin geregenereerd te maken en het originele rood te hervatten.

  De Producten van natriummetabisulfite

   

   

   

  Van het Natriummetabisulfite van voedselindstry SMBS de Bewarende 98% Zuiverheid Na2S2O5 van het het Poederfruit

   

  Contactgegevens
  NINGBO SOURCECHEM CO.,LTD

  Contactpersoon: Ms.xie

  Tel.: +8613975090964

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten