Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productennatrium metabisulfite additief voor levensmiddelen

Bewarende het Voedselrang van het Natriummetabisulfiet, de Houdbaarheid van Natriummetabisulfite 6-12 Maanden

Bewarende het Voedselrang van het Natriummetabisulfiet, de Houdbaarheid van Natriummetabisulfite 6-12 Maanden

  • Preservative Sodium Metabisulphite Food Grade , Sodium Metabisulfite Shelf Life 6-12 Months
  • Preservative Sodium Metabisulphite Food Grade , Sodium Metabisulfite Shelf Life 6-12 Months
  • Preservative Sodium Metabisulphite Food Grade , Sodium Metabisulfite Shelf Life 6-12 Months
 • Preservative Sodium Metabisulphite Food Grade , Sodium Metabisulfite Shelf Life 6-12 Months

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hunan
  Merknaam: Kemsky
  Certificering: ISO 9001
  Modelnummer: SMBS

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 metrische ton
  Prijs: usd 300 per metric ton
  Verpakking Details: 25 kg zak, 1000 kg grote zak
  Levertijd: 5-8 dagen
  Betalingscondities: T / T, L / C
  Levering vermogen: 3000 ton per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  naam: additief voor levensmiddelen voor zeevruchtennatrium metabisulfite Andere Naam: additief voor levensmiddelen voor het pyrosulfiet van het zeevruchtennatrium
  Houdbaarheidsperiode: 6 maand-12 maanden Rang: Voedselrang
  Gebruik: additief voor levensmiddelen bewarende, anti-oxyderende, antistaling agent, verpakking: 25 van de plastiek geweven bag/1000-kg jumbokg zak

  HET ANTI-OXYDERENDE NATRIUM METABISULFITE VAN HET ADDITIEF VOOR LEVENSMIDDELENvoedsel
   
   
   

  1. Chemische Naam: Natrium Metabisulfite

  2. Moleculaire Formule: Na2S2O5

  3. Molecuulgewicht: 190.09

  4. CAS: 7681-57-4

  5. Karakter: Het is witte of geel kristallijn poeder of kristallijn, met sterke geur van SO2. Het soortelijke gewicht is 1,4. Het is oplosbaar in water en de waterige oplossing is zuurheid. Het reageert met sterk zuur aan versieso2 en brengt het overeenkomstige zout op. Het is oxided aan Na2S2O6 wanneer het in de lucht lange tijd wordt blootgesteld. Daarom is het niet stabiel om lange tijd worden opgeslagen. Het wordt ontbonden aan SO2 met de temperatuur hoger dan 150°C.


  Het natrium Metabisulfite wordt ook genoemd Natriumpyrosulfiet, is het Natrium Metabisulfite wit of het lichte gele kristallijne poeder, met sterke geur van SO2, het aandeel van 1,4, oplosbaar in water, waterige oplossing van Natrium Metabisulfite zijn de zuurrijke, contacten van Natriummetabisulfite met sterke zuren, vrijgegeven die SO2 en produceren natriumsulfaat, algemeen als het zout van Glauber wordt bekend. Lange tijd in de lucht, kan het Natrium Metabisulfite in Na2S2O6 worden geoxydeerd, zodat kan het Natrium Metabisulfite niet lange tijd worden opgeslagen. Boven 150 graden van Celsius, kan het Natrium Metabisulfite van SO2 ontbinden. Oplosbare stof in water en glycerine, lichtjes oplosbaar in ethylalcohol. De oplosbare stof in water, Natrium Metabisulfite produceert in stabiel die natriumbisulfiet, pH onder 1%-waterige oplossing van 4,0 tot 5,5 wordt uitgestrekt.
   
   
  Moleculaire Formule: Na2S2O5
  Molecuulgewicht: 190.10
  Verschijning: wit kristalpoeder.
  Verpakking: polypropyleen wevende zak, document plastic complex die zak en kraftpapier met polyethyleen plastic zak wordt gevoerd.
  Netto gewicht: 25, 50, 1000 kilogram per zak of volgens eisen van klanten
   
  De Beschrijving van natriummetabisulfite
  De producten van natriummetabisulfite zijn geclassificeerd in het voedselrang van Natriummetabisulfite en de industriële rang van Natriummetabisulfite, met verschillende kwaliteitsindex. Het industriële rangnatrium Metabisulfite wordt hoofdzakelijk gebruikt in chemisch product, geneesmiddel, rubber, leer, druk en het verven, en ander de industrieën. Het Natrium Metabisulfite wordt van de voedselrang gebruikt in de voedselindustrie. In de voedselindustrie, om de voedselkleur, de geur, de smaak en de kwaliteit, evenals de vraag de bewarend, verse en verwerkingstechnologie te verbeteren, worden de additieven voor levensmiddelen vaak toegevoegd. Het natrium Metabisulfite is een soort additief voor levensmiddelen, dat als bewaarmiddel wordt gebruikt, anti-oxyderend in voedselverwerking.
  Het industriële rangnatrium Metabisulfite heeft een brede gebruikswaaier. In farmaceutisch de industrienatrium wordt Metabisulfite gebruikt voor reiniging in chloroform, benzeen propyl sulfon en benzaldehydeproductie; Het natrium Metabisulfite wordt gebruikt voor stollingsmiddel in de rubberindustrie; Het natrium Metabisulfite wordt gebruikt voor antichlor in katoenen bleken, Katoenen molen hulp en bijtend in de druk van en het verven van de industrie; Het natrium Metabisulfite wordt gebruikt voor leerverwerking in de looiende industrie, kan het Natrium Metabisulfite leer zacht, mollig en taai maken, en leer het eigen waterdichte, anti vouwen, de eigenschappen van de slijtageweerstand maken; Het natrium Metabisulfite kan voor de productie van het Waterstofchloride van Hydroxyvanilline en Hydroxylamine in de chemische industrie worden gebruikt; Het natrium Metabisulfite kan als ontwikkelaar in de fotografische industrie worden gebruikt.

   

   

   

  Raffineer niveaunatrium metabisulfite
  Punt Index
  Hoofdinhoud (Na2S2O5) ≥98.5
  NaClcontent ≤0.012
  Fe % (als inhoud Fe) ≤0.0005
  Niet in water oplosbaar ≤0.005
  Duidelijkheid Ontruim
  Arsenicum (zoals) inhoud ≤0.00005
  Heavy metalinhoud (Pb) ≤0.00005

  Bewarende het Voedselrang van het Natriummetabisulfiet, de Houdbaarheid van Natriummetabisulfite 6-12 Maanden

  Contactgegevens
  NINGBO SOURCECHEM CO.,LTD

  Contactpersoon: Ms.xie

  Tel.: +8613975090964

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten