Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productennatrium metabisulfite industriële rang

SO2 65% de Rangnatrium Metabisulfite 96,5% van Technologie Veilig Stollingsmiddel voor Rubberindustrie ISO 9001

SO2 65% de Rangnatrium Metabisulfite 96,5% van Technologie Veilig Stollingsmiddel voor Rubberindustrie ISO 9001

  • SO2 65% Tech Grade Sodium Metabisulfite 96.5% Safe Coagulant For Rubber Industry ISO 9001
  • SO2 65% Tech Grade Sodium Metabisulfite 96.5% Safe Coagulant For Rubber Industry ISO 9001
 • SO2 65% Tech Grade Sodium Metabisulfite 96.5% Safe Coagulant For Rubber Industry ISO 9001

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hunan
  Merknaam: Kemsky
  Certificering: ISO 9001
  Modelnummer: smbs-i 9

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 metrische ton
  Prijs: usd 300 per metric ton
  Verpakking Details: 25 kg zak, 1000 kg grote zak
  Levertijd: 5-8 dagen
  Betalingscondities: T / T, L / C
  Levering vermogen: 3000 ton per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  naam: natrium metabisulfite stollingsmiddel in de rubberindustrie Andere Naam: het stollingsmiddel van het natriumpyrosulfiet in de rubberindustrie
  apperance: droog kristallijn poeder Toepassing: technologie-rang, stollingsmiddel in de rubberindustrie
  verpakking: 25 van de plastiek geweven bag/1000-kg jumbokg zak Ladingscapaciteit: 25-27 ton per container

   

   

  De Industriële Rang van natriummetabisulfite

  Natrium Metabisulfite voor Mijnbouw


   

  Industriële de Rangspecificatie van natriummetabisulfite

  Punt Specificatie Testend Resultaat
  Zuiverheid (ALS Na2 S2 O5) 96,5% Min 97.4%
  Zwaveldioxyde (ZO2) 65,0% Min 65.5%
  Ijzer (Fe) 0,005% Maximum 0,002%
  Niet in water oplosbaar 0,05% Maximum 0,03%
  Ph Waarde 4.0~4.8 4.5

  Toepassing van de Industriële Rang van Natriummetabisulfite

   

  Heeft de Industriële Rang van natriummetabisulfite een brede gebruikswaaier. In farmaceutisch de industrienatrium wordt Metabisulfite gebruikt voor reiniging in chloroform, benzeen propyl sulfon en benzaldehydeproductie; Het natrium Metabisulfite wordt gebruikt voor stollingsmiddel in de rubberindustrie; Het natrium Metabisulfite wordt gebruikt voor antichlor in katoenen bleken, Katoenen molen hulp en bijtend in de druk van en het verven van de industrie; Het natrium Metabisulfite wordt gebruikt voor leerverwerking in de looiende industrie, kan het Natrium Metabisulfite leer zacht, mollig en taai maken, en leer het eigen waterdichte, anti vouwen, de eigenschappen van de slijtageweerstand maken; Het natrium Metabisulfite kan voor de productie van het Waterstofchloride van Hydroxyvanilline en Hydroxylamine in de chemische industrie worden gebruikt; Het natrium Metabisulfite kan als ontwikkelaar in de fotografische industrie worden gebruikt.

  Gebruik van Natrium Metabisulfite

  Het natrium metabisulfite is één van een groep bewaarmiddelen die als sulfieten wordt bekend. Het is een agent van het voedsel bewarende, kosmetische en industriële bleken, en een ingrediënt in de ontwikkelende oplossing voor film en fotografie. Bewijsmateriaal er bestaat dat het ook een immuunsysteemtoxine is. Als deel van de groep sulfieten, kan het natrium metabisulfite reacties veroorzaken in mensen, in het bijzonder asthmatics, die zich van gastro-intestinaal ongemak en bijenkorven aan astmaaanvallen uitstrekken.

  Voedselgebruik

  Het natrium wordt metabisulfite gebruikt als bewaarmiddel in voedsel zoals gebakken goederen, jam, wijnen, gedroogd fruit en vele sausen. De sulfieten kunnen vóór of na het koken worden toegevoegd. De vruchten en de rauwe groenten werden bespoten met sulfieten, maar deze praktijk werd verboden door de V.S. Food and Drug Administration in 1986. Het natrium wordt metabisulfite ook gebruikt als antibacteriële agent in wijn, hoewel sommige fabrikanten zijn begonnen in plaats daarvan gebruikend kalium metabisulfite. Sommige winemakers hebben beweerd dat het natrium metabisulfite de natriuminhoud van wijn verhoogt.

  Industrieel Gebruik

  Natrium metabisulfite er bestaat in zowel food-grade als niet-voedsel-rangvormen. De niet-voedsel-rangvorm is een industriële blekende en verminderende agent; het wordt ook gebruikt om bovenmatige chloor uit drinkwater en als fotografische ontwikkelende en bevestigende badagent te verwijderen.

   

  Geneeskrachtig Gebruik

  Het natrium metabisulfite is een anti-oxyderend additief in injecteerbare geneesmiddelen en als verminderende agent in geneesmiddelen ook gebruikt. Sommige medische lotions kunnen natrium bevatten metabisulfite; zelfs in actuele voorbereidingen, echter, kan het natrium metabisulfite allergische of gevoelige reacties veroorzaken.

  Astma en Sulfieten

  De reacties op natrium metabisulfite zijn gemeenschappelijker onder asthmatics dan in de algemene bevolking en kunnen mild of streng zijn. Volgens het Internationale Programma van de Wereldgezondheidsorganisatie over Chemische Veiligheid, impliceerde 25 percent van strenge reacties op sulfieten ademhalingsmoeilijkheden, hoewel de reacties niet alleen ademhalingsfunctie maar huid en gastro-intestinale functie ook beïnvloedden. En bijenkorven die, die zijn alle mogelijke reacties zwellen de braken. 

   

  Wanneer het produceren van Natriumnatrium metabisulfite (SMBS), tijdens het vervaardigingsproces is er SO2 gas kan uit zwavel, pyriet, de verbranding van het waterstofsulfide of andere probleem van het staartgas en controle van de afvalbehandeling komen.

  Voorzichtigheid

  Het opnemen van voedsel dat natrium bevatten metabisulfite kan reacties veroorzaken als u voor sulfieten gevoelig bent. De verordeningen vereisen fabrikanten om van sulfieten op ingrediëntenetiketten een lijst te maken. De schoonheidsmiddelendatabase merkt op dat het natrium metabisulfite, gebruikt in producten zoals vochtinbrengende crèmen, zonneschermen, reinigingsmiddelen en haarbleekmiddelen, aan het menselijke immuunsysteem giftig kan zijn en een carcinogeen kan zijn.

   

  Natrium metabisufite oplosbaarheid

   

  Oplosbaarheid van natrium metabisufite: los in water op, is de wateroplossing zuurrijk (54g/100ml-water bij het water van 20℃, 81.7g/100ml-bij 100℃). Oplosbare stof in glycerol, lichtjes oplosbaar in ethylalcohol. Relatieve dichtheid 1,4. Oplosbare stof in water en oplosbare stof in glycerol, gemakkelijke decompositie met vochtigheid. Blootgesteld aan lucht, die gemakkelijk in natriumsulfaat wordt geoxydeerd. Contacterend met sterke zuren, produceert het dioxyde van de versiezwavel en de overeenkomstige zouten. Het verwarmen tot 150℃ ontbindt.

   

   

  Inleiding aan Natrium Metabisulfite zoals bepaald in metaal minerale verwerking

  Het natrium Metabisulfite wordt wijd gebruikt voor mijnbouw. De methodes van minerale verwerking zijn als volgt:

  Ernst | Magnetische scheiding | Elektrische selectie | Oprichting | chemische selction | Foto-elektrische verkiezing | Wrijvingselectie | Het met de hand plukken

  Oprichting: De oprichting is de techniek om nuttige mineralen van het erts te scheiden, die op de fysieke en chemische eigenschappen van minerale deeltjes wordt gebaseerd. Bijna kan alle erts in oprichtingsscheiding worden gebruikt.
  Oprichtingsreagentia die algemeen in oprichting worden gebruikt: collector, schuimende agent, bepaling. Onder hen, omvat de bepaling ook de inhibitor, activator, pH de aanpassende agent, de verspreidende agent, flocculant, etc….

  Het vangen van agent: Het vangen van agent is oprichtingsreagentia dat veranderingenhydrophobicity van minerale oppervlakte, plankton mineraal deeltje maakt bel aanhangen. Het xanthogenaat, zwart poeder is anionische collector.

  Oprichting van lood en zinkertsen:

  Het loodglans (d.w.z. PBS) is een vrij gemeenschappelijk mineraal, is het een soort sulfide. Het xanthogenaat en het zwarte poeder worden algemeen gebruikt zoals vangend agent (kaliumdichromate is een efficiënte inhibitor).

  De sfaleriet (ZnS) chemische samenstelling is sulfidemineralen zoals ZnS, Kristallen.

  De vangende capaciteit van kort kettings alkyl xanthogenaat op sfaleriet is zwakke of niet beschikbaar. ZnS of Marmatite zonder activering kan slechts door lang kettingstype xanthogenaat worden geselecteerd.

  In de volgende periode, zullen de toepassingen die van xanthogenaat agenten vangen de machtspositie blijven bezetten. aan de vraag van meer en meer complexe Sfalerietoprichting aan te passen, is de combinatie van apotheek noodzakelijk, is het ook een efficiënte manier het potentieel van traditionele geneeskunde volledig om te onttrekken.

  De belangrijkste oprichtingsinhibitor is als volgt:

  1. De kalk (CaO) heeft sterke waterabsorptie, handelde met water om gehydrateerde kalkca (OH) 2 te produceren. De kalk wordt gebruikt om pH van de pulp, verbieden van de mineralen van het ijzersulfide te verbeteren. In het sulfidekoper, lood, zinkerts, vaak verbonden aan sulfided ijzeroregon.

  2. Het cyanide (KCN, NaCN) is een efficiënte inhibitor voor de scheiding van lood en zink. In alkalische pulp, CN stijgt de concentratie, wat ten gunste van remming is.

  3. Echt van Zinksulfaat is wit kristal, oplosbaar in water, is de inhibitor van sfaleriet, gewoonlijk in de alkalische pulp heeft het effect van remming.

  4. De sleutel die remmingsrollen in sulfiet speelt, sulfiet, SO2 is hoofdzakelijk HSO3-. Het zwaveldioxyde en het subzwavelzuur (zout) worden hoofdzakelijk gebruikt in remming van Pyriet en sfaleriet. Zwakke zure mijnpulp dat van kalk van Zwaveldioxyde (pH=5~7) wordt gemaakt, of het dioxyde van de gebruikszwavel, zinksulfaat, ijzerhoudend sulfaat en ijzersulfaat samen als inhibitor. Aldus is het loodglans, pyriet, sfaleriet verboden. Het verboden sfaleriet kan door kleine hoeveelheid kopersulfaat worden geactiveerd. Kan ook Natrium thiosulfate, natrium gebruiken metabisulfite om sulfiet te vervangen, sfaleriet en ijzerpyriet (te verbieden dat algemeen als FeS2 wordt bekend).

   

   

  Contactgegevens
  NINGBO SOURCECHEM CO.,LTD

  Contactpersoon: Ms.xie

  Tel.: +8613975090964

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten